Virtuves iekārtas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Virtuves , priekšnama vannas istabas mēbeles pēc pasūtījuma. Mīkstās un korpusa mēbeles.

Unis Ko, SIA

Dārzaugļu 1-106, Rīga LV-1012
Profesionālas restorānu virtuves iekārtas : elektriskās plītis un pannas, konvekcijas krāsnis, trauku, Profesionālās iekārtas . Gludināšanas iekārtas , Veļas žāvētāji, Profesionālā virtuves tehnika.

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
flīzes mozaīka, stikla mozaīka, flīžu dekori, flīžu dekors, vannasistabu flīzes, vannas istabas flīzes, virtuves , grīdas flīzes vannas istabai, sienas flīzes vannas istabai, vannas istabas interjers, flīzes pirtīm, virtuves

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
AEG, Miele, Philips, Jbl, Samsung, LG, STOLLAR, Sage, KRUPS, BOSCH, Tefal, video tehnika, akustiskās iekārtas , katli, sulu spiede, tosteri, tosteris, vafeļu pannas, mini plītis, elektriskie grili, tvaika katli, virtuves

Valpor, SIA, Akmens apstrādes darbnīca

Miera 43, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Akmens apstrāde, granīta kapakmeņi, kapu pieminekļi, apmales, akmens būvelementi, bruģis, laukakmens izstrādājumi, akmens virsmas, plāksnes, kamīni, kāpnes, akmens darbi, akmeņkalis, akmens slīpēšana, restaurācijas darbi, remonts, uzstādīšana, restaurācija, kapu portreti, vāzes, soli, soliņi, akmens apdares materiāli, gravēšana

Valpor, SIA, Akmens apstrāde

Gulbītis , Jaungulbenes pagasts, Gulbenes nov. LV-4420
Kapu pieminekļu izgatavošana

Valpor, SIA, Akmens izstrādājumu darbnīca

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Akmens apstrāde, granīta kapakmeņi, kapu pieminekļi, apmales, akmens būvelementi, bruģis, laukakmens izstrādājumi, akmens virsmas, plāksnes, kamīni, kāpnes, akmens darbi, akmeņkalis, akmens slīpēšana, restaurācijas darbi, remonts, uzstādīšana, restaurācija, kapu portreti, vāzes, soli, soliņi, akmens apdares materiāli, gravēšana

Valpor, SIA, Granīta izstrādājumu tirdzniecības salons

Mazā Stacijas 2, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Akmens apstrāde, granīta kapakmeņi, kapu pieminekļi, apmales, akmens būvelementi, bruģis, laukakmens izstrādājumi, akmens virsmas, plāksnes, kamīni, kāpnes, akmens darbi, akmeņkalis, akmens slīpēšana, restaurācijas darbi, remonts, uzstādīšana, restaurācija, kapu portreti, vāzes, soli, soliņi, akmens apdares materiāli, gravēšana

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
SOEHNLE – personālie un virtuves svari, gaisa mitrinātāji un attīrītāji., RAYEN – apģērbu kopšanas un virtuves piederumi. KAISER – beķerejas piederumi.

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
medicīniskais rullis, papīra roku dvieļi, roku salvetes, centrfeed, centra padeves papīrs, tualetes papīrs, virtuves , NILFISK ALTO mazgāšanas iekārtas pārtikas rūpniecībai, augstspiediena mazgātāji, putu sistēmas, putu

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Par uzņēmumu:

Attīstībā esošs uzņēmums piedāvā kokapstrādes iekārtu ražošanu, restaurāciju, pārveidošanu, remontu, kā arī citus pakalpojumus. Nodarbojamies arī ar kvalitatīvu pulverkrāsošanu, izgatavojam dažādas metālkonstrukcijas, mēbeļu detaļas no metāla.  Aicinām sadarbībai! 

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

EcoInnovation, SIA

Andrejostas 20, Rīga LV-1045
Apraksts: Tīra, kvalitatīva un estētiska apkārtējā vide cilvēkam rada miera un mājas sajūtu. Mūsu uzņēmums SIA "EcoInnovation" ir izveidots, lai nodrošinātu Jūsu vēlmēm un vajadzībām atbilstošas inovatīvās tehnoloģijas apkures, kondicionēšanas un ventilācijas jomās, lai radītu komfortu ap Jums un Jūsu tuvajiem, gan bargajos ziemas mēnešos, gan arī vasaras karstākajās dienās. SIA "EcoInnovation" apvieno uzticamu, kvalitatīvu un videi draudzīgu tehnoloģiju ražotāju - "Mitsubishi Electric" (Japāna). Mēs strādājam, lai radītu Jums māju sajūtu un lai zemes, gaisa un ūdens sistēmas vienmēr pastāvētu dinamiskā līdzsvarā.

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Piedāvājam mēbeļu, iedzīves un iekārtu pārvietošanu. Pieredzējuši, uzmanīgi un akurāti krāvēji veiks visus iekraušanas un izkraušanas darbus, pārvietojot Jūsu iedzīvi. Vajadzības gadījumā arī iepakos, izjauks un uzstādīs mēbeles vai citas iekārtas. Strādājam visā Latvijas teritorijā. Sniedzam pakalpojumus arī visā Baltijā un citur Eiropā. Pārvadājam visdažādākās kravas visā Latvijā, Baltijā un Eiropā. Pārvadājam steidzamās kravas un līdzkravas pa ceļam. Sniedzam arī negabarīta kravas pārvadājuma pakalpojumus ar vienlaikus līdz astoņiem pasažieriem.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Virpotava.lv, SIA

Spāres 21, Rīga LV-1002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Virpošana - Virpošanas pakalpojumi: Manuāli vadāmu darba galdu maksimālais pieļaujamais detaļas diametrs 450mm, garums 1300mm, virpas "patronas" caurejošais diametrs 50mm ✓ Metināšana - Metināšanas pakalpojumi: MIG/MAG - Melnā un nerūsējošā tērauda metināšana ar mūsdienīgu un jaudīgu metināšanas pusautomātu ✓ Frēzēšana - Frēzēšanas pakalpojumi: Horizontālā un vertikāla frēzēšana ar maksimālajiem detaļas izmēriem 1000x300x500 ✓ Tēšana - Ķīļrievas iestrāde: Ķīļrievas iestrāde jebkurai detaļai. ✓ Urbšana - Urbšanas pakalpojumi: Stacionārā un radiālā urbšana, jaunu urbumu veikšana, urbuma atjaunošanu, vītnes iestrāde ✓ Ciršana - Metāla šķēres: Metāla ciršana ar horizontālajām metāla šķērēm ar maksimālajiem izmēriem 6000x1500 līdz metāla biezumam 5mm

Tiramventilaciju.lv

Kalnu 4-1, Līgatne, Cēsu nov. LV-4110
Pakalpojumi:: ✓ Gaisa piesārņojuma līmeņa noteikšana ✓ Ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbi ✓ Objektu apsekošana ✓ Darbu dokumentēšana video un foto formātā ( pirms un pēc) ✓ Virtuves tvaiku nosūces sistēmu tīrīšana Par mums::

SIA „LP Construction” nodrošina dabīgās un mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, izmantojot profesionālas skandināvu kvalitātes tīrīšanas iekārtas. Piedāvājam pilna servisa ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbus, lai paaugstinātu telpas gaisa kvalitāti, ugunsdrošību un energoefektivitāti. Mūsu pakalpojums pieejams visā Latvijas teritorijā. Konsultācijas, profesionāļu padomi .